نصب آسانسور غرب تهران توسط افراد ماهر و حرفه ای انجام می شود. آسانسور وسیله ی پر کاربردی است که مستقیما با جان افراد در ارتباط است. بنابراین همواره باید تمام تلاش خود را به کار بست تا عملیات نصب آسانسور به بهترین شکل صورت بگیرد. امروزه شرکت های زیادی در زمینه نصب ، تعمیر و سرویس آسانسور فعالیت می کنند. آنها برای نصب آسانسور از بهترین تجهیزات و ابزارها استفاده می نمایند. مهندسین این شرکت ها باید در هنگام نصب آسانسور، استانداردها و ضوابط این امر را رعایت کنند. در غیر این صورت، جان استفاده کنندگان از آسانسور را به خطر می اندازند.

نصب آسانسور غرب تهران

بهترین شرکت نصب آسانسور باید چه ویژگی هایی داشته باشد ؟

با پیشرفت های صورت گرفته در صنعت، انواع مختلفی از آسانسور تولید شدند. این آسانسورها در مکان هایی مانند ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری، فروشگاه ها، بیمارستان ها، هتل ها و ... مورد استفاده قرار گرفتند. شرکت های نصب کننده آسانسور برای تامین امنیت و افزایش بازدهی آسانسورها، خدمات متنوعی ارائه می دهند. از جمله این خدمات می توان به خدمات سرویس دوره ای قطعات آسانسور اشاره کرد. به کمک این خدمات می توان سریع تر به وجود مشکلات احتمالی در آسانسور پی برد و برای رفع آنها اقدام نمود. به مرور زمان قطعات آسانسور دچار فرسایش یا خرابی می شوند. در این زمان باید قطعه آسیب دیده را تعمیر یا تعویض کرد. در غیر این صورت، عملکرد آسانسور مختل می شود. بهترین شرکت نصب آسانسور غرب تهران قیمت مناسبی برای ارائه ی خدمات خود در نظر می گیرد. این شرکت، برای وقت مشتریان خود ارزش قائل است. به همین علت، مدیران ساختمان تمایل دارند تا قرارداد طولانی مدت با آن امضا کنند. مرکز نصب آسانسور برای اینکه خدمات با کیفیتی به مشتریان خود ارائه دهد از تکنسین ها و مهندسین با تجربه استفاده می کند. آنها مهارت و تخصص لازم برای سرویس و تعمیر قطعات مختلف آسانسور را دارند.

یکی دیگر از ویژگی های بهترین شرکت نصب آسانسور، در دسترس بودن و سرعت عمل شرکت است. هنگامی که آسانسور ساختمان خراب می شود، استفاده کننده ها و به ویژه کسانی که در طبقات بالاتر زندگی می کنند، ناراحت می شوند. طبیعتا بالا رفتن از پله های زیاد برای همه افراد سخت است. این مسئله برای کودکان، بیماران و سالخوردگان طاقت فرسا می باشد. بهترین شرکت نصب آسانسور غرب تهران خدمات خود را در سریع ترین زمان ممکن به مشتریان ارائه می دهد و با این کار رضایت آنها را جلب می کند.

چقدر فضا برای نصب آسانسور لازم است ؟

فضایی که برای نصب آسانسور در نظر گرفته می شود، اهمیت زیادی دارد. این فضا باید در مقطع عمودی به اندازه ای باشد که ارتفاع چاهک، سقف چاله تا بالای سقف موتورخانه و طول مسیر حرکت را در بر گیرد. از نظر مقطع عرضی، فضایی مناسب برای اتاقک آسانسور، نصب درب ها، ریل ها، وزنه تعادل و عرض نیمه اتوماتیک وجود داشته باشد. علاوه بر این، فضایی برای موتورخانه در بالای چاله آسانسور باشد. برای اینکه در آن تجهیزات مختلفی مانند موتور گیربکس، تابلو فرمان و تابلوی 3 فاز نصب شوند. ارتفاع استاندارد این فضا 180 سانتی متر است.

نصب آسانسور غرب تهران

نصب آسانسور غرب تهران طی مراحلی انجام می شود. باید توجه داشت که نصب آسانسور یک فرایند تخصصی است و به عنوان اولین گام برای راه اندازی آسانسور محسوب می شود. امروزه انواع مختلفی از آسانسور تولید می شوند. در اینجا مراحل نصب آسانسورهای خانگی یا مسکونی را برای شما توضیح می دهیم.

گام اول

مرکز نصب آسانسور غرب تهران در اولین گام، یک نقشه مناسب طراحی می کند. طراحان این شرکت بهترین مکان را برای نصب آسانسور انتخاب می کنند. به عقیده برخی از طراحان و مهندسان معمار، آسانسور را بهتر است در امتداد یا انتهای راهرو یا در نزدیکی فرود راه پله ها و یا به صورت برجستگی روی دیوار خارجی قرار دهند. در مواقعی که راهروهای طبقات مختلف با هم تراز نیستند، آسانسور را در گوشه ی دو راهرو نصب می کنند. کابین این نوع آسانسور به دو درب نیاز دارد که از سمت جلو و عقب یا جلو و کنار باز و بسته می شوند.

افراد زیادی در ساختمان های چند طبقه ی قدیمی زندگی می کنند. در این ساختمان ها آسانسور وجود ندارد. شاید بپرسید که آیا نمی توان در این ساختمان ها هم آسانسور نصب کرد؟ پاسخ شما مثبت است. مهندسین نصب آسانسور غرب تهران  در محل حاضر می شوند و بعد از بررسی وضعیت و نقشه ساختمان، مکان مناسبی را برای نصب آسانسور در نظر می گیرند. درست است که با نصب آسانسور، مقداری از فضای ساختمان اشغال می شود. اما در عوض جابه جایی و رفت و آمد راحت تر و ارزش افزوده ساختمان بیشتر می شود.

گام دوم

در این مرحله، با توجه به نوع آسانسور و مقدار وزنی که باید تحمل کند، چاله ای به ارتفاع 190-180 سانتی متر در نظر گرفته می شود. در قسمت کف چاله، قطعاتی مانند بافرها، سکوی ضربه گیر، گاورنر سقوط و سینی کابین قرار می گیرند. یک فضای آزاد به عنوان جان پناه با ابعاد 50*60*100 سانتی متر در چاله ایجاد می کنند. هدف از این کار، محافظت از سرویسکارهای آسانسور در هنگام حوادث است. اگر آسانسور در حین سرویس، به صورت ناخودآگاه حرکت کند، سرویسکار در این فضا قرار می گیرد و جان خود را حفظ می کند. چنین فضایی در ساختمان های قدیمی وجود ندارد. سرویس کار در زمان ورود به چاله آسانسور در این ساختمان ها بهتر است تا از سکوی پرتابل فلزی استفاده نماید.

گام سوم

اکنون نوبت به نصب ریل آسانسور (آهن کشی) می رسد. این مرحله از نصب آسانسور غرب تهران حساسیت بالایی دارد و باید با دقت زیادی انجام شود. اگر عملیات آهن کشی به صورت صحیح انجام شود، ریل های آسانسور در محل خود ثابت می شوند. به این ترتیب، آسانسور، تکان و لرزشی نخواهد داشت. تمام مراحل نصب آسانسور در ایمنی آن مهم هستند. اما مرحله آهن کشی به عنوان مهم ترین مرحله ایمنی آسانسور شناخته می شود. حساسیت مرحله ریل گذاری یا آهن کشی به اندازه ای است که متخصصین برای طراحی نقشه ی آن از نرم افزارهای تخصصی استفاده می کنند.

به طور کلی مرحله آهن کشی آسانسور شامل طراحی نقشه، شاقول ریزی، تعیین مکان صفحه پیلوت و خط تراز  و کلاف بندی می شود. مرحله ریل بندی یا آهن کشی را با نام های شاسی کشی، ستون کشی و ریل کشی هم می شناسند.

یکی از نکات مهمی که باید به آن توجه کرد، وزن قابل تحمل برای آسانسور است. برای تعیین مقدار این وزن، از یک نرم افزار تخصصی استفاده میشود. معمولا ظرفیت هر آسانسور بر روی دیواره آن ثبت شده است. اگر بیش از ظرفیت آسانسور از آن استفاده شود، فشار وارده باعث جدا شدن کابین آسانسور از ریل ها می گردد.

گام چهارم

یکی از اقداماتی که در مرحله آهن کشی آسانسور انجام می شود، فضاسازی برای نصب درب آسانسور است. طراحان آسانسور ، این فضا را با دقت خاصی محاسبه می کنند. به طور کلی دو نوع درب در آسانسور نصب می شود.

  • درب طبقات : این درب که همان درب خارجی آسانسور است به صورت ثابت در هر طبقه از ساختمان تعبیه می شود.
  • درب کابین : این درب از نوع متحرک است و همراه با جابه جایی آسانسور، حرکت می کند.

درب های آسانسور نقش مهمی در افزایش ایمنی آن دارند. در حال حاضر انواع مختلفی از درب های آسانسور مورد استفاده قرار می گیرند. دو نمونه از پر کاربردترین انواع درب آسانسور شامل درب های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک می شوند. نوع اول، درب های طبقاتی هستند که باز و بسته شدن آنها همزمان با درب آسانسور می باشد. نوع دوم که با نام درب لولایی هم شناخته می شود، ساختاری شبیه درب های معمولی دارد. این درب ها به صورت دستی باز و بسته می شوند. درب ها ی لولایی در زمان حرکت کابین بین طبقات، بسته می شوند و امکان باز شدن آنها نیست. به همین علت به نام درب نیمه اتوماتیک شهرت دارند.

همان طور که گفتیم یکی از مراحل آهن کشی آسانسور، شاقول ریزی آن است. برای اینکه درب آسانسور به صورت تراز شده نصب شود، از شاقول استفاده می کنند. شاقول کاری و نصب براکت ها باید با دقت انجام شوند. در غیر این صورت، باز و بسته شدن درب های طبقاتی آسانسور به سختی انجام می شود.

گام پنجم

مهندسین در این مرحله، تک تک اجزای مکانیکی آسانسور را نصب می کنند. کارشناسان توصیه می کنند تا در این مرحله از بهترین و با کیفیت ترین قطعات استفاده شود.

نصب قطعات مختلف آسانسور

1- موتور آسانسور :

موتور آسانسور انواع مختلفی دارد که از نظر توان اسمی، قدرت، وجود گیربکس و کنترل دور با هم متفاوت می باشند. نوع موتوری که برای یک آسانسور انتخاب می شود به کاربرد و توان ظرفیت آسانسور بستگی دارد.

2- شاسی موتور آسانسور :

نصب شاسی موتور در آسانسور اهمیت زیادی دارد. چرا که تمام قطعات مکانیکی آسانسور مانند موتور و فلکه هرزگرد به شاسی وصل می شوند. بنابراین نصاب آسانسور باید همه اصول و استانداردها را در نصب این قطعه رعایت کند.

3- کابین یا اتاقک آسانسور :

این قسمت برای حمل مسافر و کالا به کار می رود. یکی از مهم ترین مسائل در مورد کابین آسانسور، امنیت آن است. نصب آسانسور غرب تهران در حین عملیات ساخت و نصب آسانسور به قوانین و استانداردها توجه می کند. دیوارها، سقف و کف اتاقک آسانسور طوری ساخته می شوند که کابین بتواند ظرفیت آسانسور را تحمل کند. در زمان نصب کابین هم امنیت مسافران  را در نظر می گیرند. به این نکته هم توجه می کنند که اتاقک و تجهیزات آن باید از موادی ساخته شوند که در شرایط جوی پوسیده نشوند.

معمولا طراحی داخلی کابین را به گونه ای انجام می دهند تا ظاهری زیبا داشته باشد. در این قسمت از تجهیزات و تزئینات مختلفی مانند روشنایی، آینه، کف پارکت و ... استفاده می کنند.

4- فلکه هرزگرد :

فلکه هرزگرد که با نام فلکه کششی هم شناخته می شود، یک قرقره است که باعث انتقال قدرت موتور و حرکت سیم بکسل می شود. نیروی کششی در اثر ایجاد اصطکاک بین سیم بکسل و سطح شیارهای فلکه ایجاد می گردد. این فلکه به عنوان یکی از مهم ترین اصول در سیستم تعلیق آسانسور محسوب می شود.

فلکه هرزگرد آسانسور باید با نوع موتور متناسب باشد. در این صورت، هماهنگی لازم بین کلیه پارامترها، تعداد، قطر و نوع شیارهای موتور و هرزگرد وجود دارد.

5- گاورنر آسانسور :

گاورنر، نوعی ترمز مکانیکی است که نقش مهمی در حفظ جان مسافران ایفا می کند. اگر سرعت آسانسور بالا برود و یا سقوط آزاد اتفاق بیفتد، این بخش مانع از سقوط کابین می شود. عملکرد گاورنر موجب فعال شدن پاراشوت (ترمز اضطراری) می گردد و به این ترتیب آسانسور متوقف می شود.

6- پاراشوت (ترمز اضطراری) آسانسور :

با توجه به آنچه گفتیم، پاراشوت همزمان با گاورنر فعال می شود. یعنی این دو نوع ترمز، ارتباط تنگاتنگی با هم دارند. انواع مختلفی از پاراشوت وجود دارند که از آن جمله می توان به غلتکی، لحظه ای و تدریجی اشاره کرد. مرکز نصب آسانسور غرب تهران با توجه به نوع و سرعت آسانسور، نوع پاراشوت مناسب را مورد استفاده قرار می دهد.

7- نصب سایر تجهیزات مکانیکی آسانسور :

آسانسور از قطعات مکانیکی زیادی تشکیل شده است. علاوه بر مواردی که قبلا گفتیم، تجهیزات مکانیکی دیگری مانند سیم بکسل و قلاب سر آن، کفشک آسانسور، شالتر، بافر، یوک کابین، زنجیر جبران و ... هم نصب می شوند. 

8- نصب قطعات الکتریکی و برق کشی :

در این مرحله از نصب آسانسور غرب تهران، قسمت های مختلفی مانند تابلو فرمان، تابلو سه فاز، تراول کابل، شستی، شالتر، سنسور آهنربایی، انکودر، جعبه رویزیون و ... نصب می شوند.

نصب تابلو فرمان : به بورد مرکزی و اصلی آسانسور، تابلو فرمان می گویند که از قطعات الکترونیکی مانند ریزپردازنده ها تشکیل شده است. این ریزپردازنده ها (سنسورها)، وضعیت کابین آسانسور را دریافت می کنند و باعث حرکت یا توقف آسانسور می شوند. نکته مهم این است که تابلو فرمان و موتور باید با هم هماهنگ باشند. معمولا از دو نوع تابلو فرمان تک سرعت و دو سرعت استفاده می کنند. تابلو فرمان جزء قسمت های مهم آسانسور به شمار می رود. این بخش، سرعت و حرکت موتور، درب کابین، سوئیچ ها و ترمزها را برعهده دارد. علاوه بر این، عملیات پردازش و اجرای دستورات از داخل اتاقک آسانسور و طبقات مختلف هم توسط تابلو فرمان انجام می شود.

نصب تابلو 3 فاز آسانسور : فرایند نصب تابلو سه فاز، باید توسط افراد ماهر و با تجربه انجام شود. تکنسین های نصب آسانسور غرب تهران، تخصص لازم برای انجام این کار را دارند. این تابلو، 3 فیوز دارد که از سیم کشی آسانسور در مقابل نوسانات جریان برق محافظت می کنند.

نصب تراول کابل آسانسور : این کابل، اهمیت زیادی در ایمنی آسانسور دارد. تراول کابل، یک کابل بزرگ، نسبتا قطور و تخت است که تابلو فرمان و اتاقک آسانسور را به هم ارتباط می دهد. با توجه به اینکه همواره با کابین حرکت می کند، باید انعطاف پذیر و از جنس مرغوبی باشد.

نصب شستی ( شاسی) آسانسور : یکی از مهم ترین قطعات آسانسور است و به عنوان اولین رابط بین کاربر و آسانسور شناخته می شود. مسافران از طریق پنل شاسی می توانند طبقه موردنظر خود را انتخاب کنند. عملیات انتقال دستور به تابلو فرمان توسط شاسی انجام می شود. هنگامی که کاربر، دکمه آسانسور را فشار می دهد، فرمان از طریق سیم های رابط بین شاسی های طبقات به تابلو فرمان منتقل می شود. سپس با توجه به این دستور، فرمان حرکت کابین (به سمت بالا یا پایین) صادر می گردد.

نصب شالتر آسانسور : این قطعه مسئول تعیین محدوده ی حرکت کابین آسانسور می باشد. شالتر مانند یک کلید قطع و وصل عمل می کند و زمان برخورد اهرم ، جریان را در مدار ایمنی آسانسور قطع یا وصل می نماید.

نصب سنسور آهنربایی : این سنسور یا حسگر به تابلوی فرمان دستور می دهد که اتاقک آسانسور در کدام طبقه متوقف شود. هنگامی که سیم های خروجی موجود در سنسور، آهنربا را حس می کنند و در میدان مغناطیسی قرار می گیرند، قادر هستند تا دو سیم را قطع یا وصل کنند.

انکودر : در آسانسورها، یک وسیله ی الکترومکانیکی به نام Encoder وجود دارد که لحظه به لحظه حرکت دورانی شفت موتور را به کدهای دیجیتال یا آنالوگ تبدیل می کند. سپس آن را برای درایو تابلو فرمان ارسال می نماید. این امر باعث می شود تا درایو بتواند بهترین منحنی حرکت را در اختیار موتور قرار دهد و آسانسور به آرامی حرکت کند. حسگر (انکودر) روی محور چرخ، چرخ دنده یا موتور نصب می شود و سرعت چرخش و جهت آن را تشخیص می دهد.

نصب جعبه رویزیون : جعبه رویزیون آسانسور (Elevator Revision Box) نقش یک واسطه را بین تابلو فرمان و تجهیزات الکتریکی اتاقک آسانسور ایفا می کند. داخل جعبه، یکسری ترمینال ها وجود دارند که به وسیله ی سیم و تراول کابل به ترمینال های تابلو فرمان وصل می شوند.

گام ششم

در مرحله نهایی نصب آسانسور غرب تهران ، استانداردهای لازم برای نصب آسانسور  اخذ می شوند. افرادی که می خواهند این کار را به صورت شخصی انجام دهند، باید زمان زیادی را صرف کنند. بنابراین، بهتر است این کار را به یک شرکت معتبر بسپارند. این شرکت ها، مجوزهای لازم برای نصب آسانسور را دارند و  استانداردهای مورد نیاز را رعایت می کنند.

هزینه نصب آسانسور

هزینه نصب آسانسور بر اساس نوع موتور، درب انتخابی و ریل آسانسور  تعیین می شود. آسانسورها انواع مختلفی دارند که از نظر نصب و راه اندازی با هم متفاوت هستند. شرکت ها در بیشتر مواقع، هزینه نصب را در مجموع هزینه خود آسانسور محاسبه می کنند. این مورد درباره ی  آسانسورهایی که نیازی به چاهک ندارند و به راحتی نصب می شوند صادق است. اما هزینه نصب در مورد آسانسورهایی که نیاز به چاهک یا بازسازی بخش زیادی از خانه دارند، بعد از بازدید نماینده شرکت ارائه می شود.

برخی از آسانسورها، شفت ندارند و به راحتی در عرض 3-1 روز نصب می شوند. آسانسورهای دیگری هم هستند که به یک شفت و یک اتاق ماشین احتیاج دارند. ممکن است نصب این نوع آسانسور، 4-3 هفته طول بکشد. اما بیشتر اتاقک های آسانسور، به صورت مونتاژ شده هستند و هزینه نصب آنها توسط شرکت در نظر گرفته می شود.

به طور کلی نوع و محل آسانسور، نیاز به چاهک و تعداد طبقات بر روی هزینه نصب آسانسور موثر هستند.

قیمت نصب آسانسور

قیمت نصب آسانسور به عوامل مختلفی مانند تعداد طبقات ساختمان، ظرفیت و نوع آسانسور، سرعت آن، کیفیت قطعات به کار رفته در آسانسور (داخلی یا خارجی) و نوسانات نرخ ارز بستگی دارد.

عوامل موثر بر قیمت نصب آسانسور

همان طور که گفتیم فاکتورهای مختلفی در تعیین قیمت نصب آسانسور تاثیر دارند.

1- نوع آسانسور : انواع مختلف آسانسور شامل آسانسورهای کششی، هیدرولیک، پیچی، مغناطیسی و پنوماتیک می شوند. اگر چه برخی از سازندگان آسانسور با اعمال تغییراتی در ساختار آن، تنوع محصولی ایجاد کرده اند. اما مکانیک اصلی در تمام آنها مشابه است.

نوع آسانسور بر روی هزینه نصب آن تاثیر می گذارد. برای مثال، هزینه نصب آسانسورهای هیدرولیک کمتر از آسانسورهای کششی است. چون این آسانسورها نیازی به چاله ندارند.

2- برند آسانسور : یکی از مواردی که روی قیمت نصب آسانسور موثر است، برند دستگاه می باشد. توجه داشته باشید  که انتخاب آسانسور  باید بر اساس نیازهای شما صورت بگیرد.

3- اندازه آسانسور : بر اساس قوانین ساختمانی، اندازه استاندارد آسانسور مسکونی 18 فوت مربع می باشد.

4- تعداد طبقات ساختمان : ارتفاع ملک بر روی قیمت نصب آسانسور موثر است. هر چقدر ساختمان شما بلندتر باشد و تعداد طبقات بیشتری داشته باشد، هزینه نصب آسانسور افزایش می یابد. در این شرایط نیاز به نیروی کار و قطعات بیشتری است. یعنی هزینه نصب آسانسور در ساختمان سه طبقه کمتر از یک ساختمان 5 طبقه می باشد.

دستمزد نصب آسانسور

دستمزد نصب آسانسور در یک بازه بزرگ تعریف می شود. فرایند نصب آسانسور به یک برنامه ریزی دقیق نیاز دارد. با توجه به پیچیدگی قطعات و عملکرد آسانسور و ارتباط آن با جان افراد، این پروسه باید با دقت زیادی اجرا شود. مهم ترین مسئله در راه اندازی و نصب آسانسور غرب تهران، محافظت از جان مسافران است. برای این منظور، لازم است تا کلیه استانداردها رعایت شوند. حساسیت بالای کار و اقدامات اجرایی آن می توانند قیمت نصب آسانسور را تحت تاثیر قرار دهند. شرکت های معتبری در زمینه نصب آسانسور فعالیت می کنند. آنها این کار را به صورت اصولی و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام می دهند. این شرکت ها برای محصولات خود گارانتی در نظر می گیرند که معمولا مدت آن 1 سال است. این امر هم می تواند روی قیمت نصب آسانسور تاثیر بگذارد. برخی مواقع لازم است تا آسانسور در میان راه پله های ساختمان قدیمی نصب شود. این قضیه باعث افزایش اجرت و دستمزد نصاب آسانسور می شود. در این حالت لازم است تا تغییراتی در لوله کشی آب و گاز ساختمان ایجاد شود.

سخن پایانی

نصب آسانسور یک فرایند حساس است که باید در آن کلیه استانداردها رعایت شوند. در غیر این صورت جان مسافران به خطر می افتد. به همین علت توصیه می شود تا برای ساخت و نصب آسانسور به شرکت های معتبر مراجعه شود.

quotation-icon-white